Teamleader integratie

Door een goede samenwerking tussen LeadExpress en Teamleader is er een custom integratie gemaakt waarmee eenvoudig bedrijven zijn te delen. Met één druk op de knop stuur je vanuit LeadExpress een volledig bedrijfsprofiel naar Teamleader. Je kunt ook eenvoudig trigger notificaties automatisch laten pushen naar je TeamLeader account. Lekker Makkelijk en super effectief!

Met deze integratie koppel je LeadExpress eenvoudig aan Teamleader. Na het installeren van de integratie wordt er een knop bij 'acties' in de LeadInbox in LeadExpress toegevoegd om leads naar Teamleader te sturen.

• Wijs leads toe aan verschillende collega's.
  • Bedrijfsgegevens zoals adres, telefoonnummer en website worden automatisch meegestuurd.

Aan de slag

1. Nadat je bent ingelogd in de LeadExpress applicatie klik je rechtsboven op je initialen
  2. Klik op Mijn profiel en scroll vervolgens op Integraties
  3. Ga vervolgens naar TeamLeader en klik op  het logo om in te loggen met je TeamLeader credentials.