Zapier; een handig hulpmiddel waarmee je tijd bespaart door verschillende taken te automatiseren. Ben je nog niet bekend met Zapier? Dan is de kans groot dat daar vanaf vandaag verandering in komt. Vanaf heden heb je namelijk de mogelijkheid om LeadExpress via Zapier te koppelen aan de apps die jij dagelijks gebruikt. De 5 meest gebruikte apps staan in LeadExpress voor je klaar om gekoppeld te worden. Het betreft de apps Pipedrive, Zoho CRM, Sharpspring, PipelineDeals en Insightly. Je maakt gebruik van een andere app en wil deze graag koppelen met LeadExpress? De kans is groot dat dit gewoon mogelijk is. In dit artikel staat namelijk beschreven hoe je in Zapier andere apps zoekt en verbindt met LeadExpress.

Aan de slag

1. Zodra je bent ingelogd in de LeadExpress applicatie klik je rechtsboven op je initialen
  2. Klik op Mijn profiel en scroll vervolgens naar beneden totdat je in het linkermenu Integraties ziet staan. Klik hierop
  3. Klik vervolgens onderaan de pagina op See more LeadExpress integrations powered by Zapier. Je wordt nu doorgestuurd naar de website van Zapier

Stap 1: trigger

1. Zoek via de zoekbalk naar de gewenste applicatie(s). Met meer dan 1000 keuzes is de kans groot dat de app die jij zoekt ertussen staat en gekoppeld kan worden aan Leadexpress
  2. Gevonden? Mooi. Klik dan nu op de blauwe button waarop staat Connect LeadExpress + naam van de app in kwestie
  3. In het scherm dat nu volgt maak je een trigger aan door op de knop Save + Continue te klikken
  4. Selecteer jouw LeadExpress account en klik altijd op de testknop om te kijken of de trigger werkt. De button veranderd in Success! Vergeet niet op Save + Continue te drukken
    (Is dit niet het geval, neem dan even contact met ons op)
  5. Daaropvolgend dien je jouw eigen website in te voeren > continue;
  6. Klik op Pull in samples
  7. Je krijgt nu verschillende opties te zien, weergegeven als Lead A, Lead B of Lead C. Klik één van deze opties aan en druk op Continue

Stap 2: action

Vervolgens kom je in het gedeelte waarbij je de trigger gaat omzetten in een actiepunt. De stappen die nu genomen moeten worden verschillen per app. Omdat er meer dan 1000 apps zijn is het voor ons niet mogelijk voor iedere app een afzonderlijk artikel te schrijven.
We vragen je dan ook om vanaf hier de stappen te volgen zoals beschreven in Zapier. Als tip geven we je mee om de API Token van de desbetreffende app bij de hand te houden. Deze vind je vaak terug bij de instellingen van de app in kwestie.

Mocht je er toch niet uitkomen dan kijken we uiteraard graag met je mee. Stuur ons in dat geval gerust een berichtje via het chat-widget venster rechtsonder of neem persoonlijk contact op met ons team.