Welk pakket je ook kiest, je start altijd met een gratis proefperiode van 14 dagen. Zijn de 14 dagen om, dan heb je de mogelijkheid te starten met één van onderstaande abonnementen naar keuze:

Jaarlijkse facturatie 

  • LeadExpress Ligt €39,- per maand 

  • LeadExpress Full €79,- per maand 

  • LeadExpress Premium €129,- per maand 

Maandelijkse facturatie 

  • LeadExpress Ligt €49,- per maand 

  • LeadExpress Full €99,- per maand 

  • LeadExpress Premium €149,- per maand 

Een abonnement afsluiten
Je geeft het abonnement dat je kiest op een gemakkelijke manier online aan ons door. Log in op de applicatie en klik rechtsboven op je initialen. Ga vervolgens naar ‘Mijn profiel’ en klik op ‘Abonnementen’. Hier selecteer je het abonnement waar je gebruik van wilt maken en vervolgens klik je op ‘Verstuur’. Wij ontvangen een notificatie, waardoor wij meteen op de hoogte zijn van jouw keuze. Daarnaast kan je ons ook altijd een mailtje sturen met je keuze of bel ons gerust even op, altijd gezellig! 

Het is mogelijk om van een maandabonnement  naar een jaarabonnement te veranderen maar niet andersom. Zodra het abonnement afloopt kan je wel weer veranderen van abonnement.

Abonnement geschiedenis
Onder het kopje ‘Abonnement geschiedenis’ tref je een overzicht van de abonnementen waar je gebruik van hebt gemaakt in het verleden. Ook staat jouw huidige abonnement weergegeven inclusief de start- en einddatum. Je ziet hierdoor precies wanneer je abonnement afloopt. Verleng je abonnement dus tijdig om geen Leads te missen!

Heb je nog vragen of wil je graag verder geïnformeerd worden voordat je een keuze maakt? Stuur ons dan een mailtje op info@leadexpress.nl

 

Heeft u het antwoord gevonden?