We hebben een drietal rondleidingen voor je samengesteld. Hiermee lichten we op een visuele manier toe, waar bepaalde functies binnen de applicatie terug te vinden zijn. Want hoe beter geïnformeerd je met de applicatie start, hoe meer je er vanaf het begin al meteen uithaalt. Zodra je voor de eerste keer inlogt, starten deze rondleidingen trouwens automatisch. Gemakkelijker kunnen we het je niet maken toch? ;-)

De rondleidingen terugkijken
Mocht je de rondleidingen de eerste keer gemist hebben, ze zijn altijd terug te kijken. Ga hiervoor naar jouw initialen rechtsboven in het scherm. Ga dan naar ‘Mijn profiel’ en klik vervolgens op ‘Rondleidingen’.

• Rondleiding 1: applicatie
    De eerste rondleiding neemt je mee door de basis van de applicatie. Na deze rondleiding weet je waar je jouw profiel- en website instellingen kunt wijzigen en waar de Leadinbox te vinden is. Ook wordt getoond waar je van website kunt veranderen, indien je meerdere websites hebt;
  • Rondleiding 2: Lead overzicht
    Na het zien van deze rondleiding is duidelijk waar je de verschillende functies binnen de Leadinbox  terug kunt vinden, zoals filters en tags;
  • Rondleiding 3: Specifieke Lead
    Nadat je deze rondleiding hebt bekeken weet je precies welke informatie terug te vinden is onder een specifieke Lead en welke opties je hebt om jouw Lead op te volgen.

Heb je nog vragen of kom je er na het zien van de rondleidingen toch niet helemaal uit? Stuur ons dan een berichtje via het chat-widget venster rechtsonder.