Wanneer een bedrijf jouw website heeft bezocht verschijnt deze Lead in jouw Leadinbox. Het is vervolgens mogelijk om taken aan de desbetreffende Lead te koppelen. Denk hierbij aan taken zoals: een Lead terugbellen, het versturen van een e-mail etc. De aangemaakte taak verschijnt in de kalender. De taken zijn op 4 verschillende niveaus te bekijken: per dag, per week, per maand en het is daarnaast mogelijk om de taken in een totaaloverzicht te zien. Waar je voor kiest hangt af van jouw persoonlijke voorkeur. In dit artikel worden de verschillende mogelijkheden verder uitgelegd.

Klik hier, als je graag meer informatie wilt over het aanmaken van taken.

De taken in een totaaloverzicht of toch liever per dag?
Als je naar de kalenderfunctie gaat, vind je bovenin aan de rechterkant de knop ‘agenda’. Met deze knop bekijk je het totaal overzicht van alle aangemaakte taken, die horen bij de verschillende Leads. Per taak worden ook de tijd en de beschrijving vermeld. Kies je ervoor om de taken per dag te bekijken dan krijg je precies dezelfde gegevens in een andere setting te zien.

Een weergave van de taken per week of toch per maand?
Wat handig is aan het weekoverzicht, is dat je in één oogopslag kan zien hoe druk jouw week wordt en op welke dagen je nog ruimte hebt voor nieuwe afspraken op korte termijn. Toch liever een overzicht van jouw afspraken per maand? Dat kan ook! De weergave hiervan lijkt erg op de weergave van de taken per week. Het enige verschil is dat je een ‘+ (getal) lees meer’ te zien krijgt als er op één dag meerdere taken gepland staan. Wanneer je hier op klikt ontstaat er een overzicht van alle geplande taken van die desbetreffende dag.

Integratie

Het is mogelijk om de LeadExpress kalender te koppelen aan jouw Outlook, Google of Apple agenda. De aangemaakte taken worden na het uitvoeren van een aantal stappen automatisch zichtbaar in jouw persoonlijke agenda. Het combineren van privé en zakelijke taken wordt hierdoor een stuk gemakkelijker.