Je kunt LeadExpress koppelen met je persoonlijke Outlook agenda om de taken die aangemaakt worden in een specifieke Lead ook in je agenda te laten verschijnen.
Zo kan je gemakkelijk al je afspraken koppelen met taken die gedaan moeten worden voor belangrijke Leads. Deze integratie is gemakkelijk te voltooien via onderstaande stappen:

• Log in op LeadExpress en ga naar Kalender.
  • Open jouw persoonlijke Outlook agenda.
  • Klik op "agenda openen" en vervolgens op "van internet...".
  • Het scherm "nieuw abonnement op internetagenda" wordt nu automatisch geopend.
  • Kopieer de Kalender URL en plak deze vervolgens in de internetagenda balk.
  • Klik op OK en de agenda van LeadExpress wordt automatisch gekoppeld aan jouw Outlook agenda.
  • De taken die aangemaakt zijn in LeadExpress verschijnen nu in jouw agenda.

Beheren en verwijderen van de LeadExpress taken.
Wanneer je graag een taak wilt verwijderen uit je Outlook agenda is dit op twee manieren mogelijk.

Verwijderen uit Outlook: je kan de taak direct uit je Outlook agenda verwijderen. De taak staat dan niet meer in je persoonlijke agenda maar wel in je LeadExpress kalender.

Verwijderen uit de kalender: je kan de taak tevens direct uit je LeadExpress kalender verwijderen. De taak wordt dan automatisch uit je persoonlijke agenda en uit de specifieke Lead verwijderd. Indien je de taak aan wilt passen kan je dit gemakkelijk doen in je LeadExpress kalender.