Je kunt LeadExpress koppelen met je persoonlijke Google agenda om de taken die aangemaakt worden in een specifieke Lead ook in je agenda te laten verschijnen.
Zo kan je gemakkelijk al je afspraken koppelen met taken die gedaan moeten worden voor belangrijke Leads. Deze integratie is gemakkelijk te voltooien via onderstaande stappen:

• Log in op LeadExpress en ga naar Kalender.
  • Open jouw persoonlijke Google agenda.
  • Klik op het + teken bij "de agenda van iemand anders" en vervolgens op "via URL".
  • Het scherm "via URL" wordt nu automatisch geopend om een nieuwe agenda toe te voegen.
  • Kopieer de Kalender URL en plak deze vervolgens in de agenda-URL balk.
  • Klik op "agenda toevoegen" en de agenda van LeadExpress wordt automatisch gekoppeld aan jouw Google agenda.
  • De taken die aangemaakt zijn in LeadExpress verschijnen nu in jouw agenda.

Beheren en verwijderen van de LeadExpress taken.
Wanneer je graag een taak wilt verwijderen uit je Google agenda is dit op twee manieren mogelijk.

Verwijderen uit Google: je kan de taak direct uit je Google agenda verwijderen. De taak staat dan niet meer in je persoonlijke agenda maar wel in je LeadExpress kalender.

Verwijderen uit de kalender: je kan de taak tevens direct uit je LeadExpress kalender verwijderen. De taak wordt dan automatisch uit je persoonlijke agenda en uit de specifieke Lead verwijderd. Indien je de taak aan wilt passen kan je dit gemakkelijk doen in je LeadExpress kalender.