Je kunt LeadExpress koppelen met je persoonlijke Apple agenda om de taken die aangemaakt worden in een specifieke Lead ook in je agenda te laten verschijnen.
Zo kan je gemakkelijk al je afspraken koppelen met taken die gedaan moeten worden voor belangrijke Leads. Deze integratie is gemakkelijk te voltooien via onderstaande stappen:

• Log in op LeadExpress en ga naar Kalender.
  • Open jouw persoonlijke Apple agenda.
  • Klik op "Archief" en vervolgens op "Nieuw agenda-abonnement".
  • Het scherm "Geef de URL op" wordt nu automatisch geopend om een nieuwe agenda toe te voegen.
  • Kopieer de Kalender URL en plak deze vervolgens in de URL agenda balk.
  • Klik op "abonneer".
  • Vervolgens wordt de info voor 'leadExpress agenda' geopend.
  • Vul de velden in zoals in onderstaand scherm zichtbaar is.
  • Klik op OK en de agenda van LeadExpress wordt automatisch gekoppeld aan jouw Apple agenda.
  • De taken die aangemaakt zijn in LeadExpress verschijnen nu in jouw agenda.

Beheren en verwijderen van de LeadExpress taken.
Wanneer je graag een taak wilt verwijderen uit je Apple agenda is dit op twee manieren mogelijk.

Verwijderen uit Apple: je kan de taak direct uit je Apple agenda verwijderen. De taak staat dan niet meer in je persoonlijke agenda maar wel in je LeadExpress kalender.

Verwijderen uit de kalender: je kan de taak tevens direct uit je LeadExpress kalender verwijderen. De taak wordt dan automatisch uit je persoonlijke agenda en uit de specifieke Lead verwijderd. Indien je de taak aan wilt passen kan je dit gemakkelijk doen in je LeadExpress kalender.