Tags toevoegen
Door Leads in je Leadinbox te taggen maak je het jezelf makkelijk op het moment dat je specifieke zoekopdrachten uitvoert. Het taggen van de Leads zorgt er namelijk voor dat je tijd bespaart tijdens het uitvoeren van jouw zoekopdracht. Ook creëer je overzicht in jouw Leadinbox, waardoor je in één oogopslag kunt zien met wat voor soort Lead je te maken hebt. In dit artikel wordt beschreven hoe je tags kunt toevoegen en beheren, zodat je hier vandaag nog mee aan de slag kunt.

Het toevoegen van een tag is eenvoudig en gaat als volgt:

1. Ga naar de Leadinbox;
  2. Selecteer de Leads waar je een specifieke tag aan toe wilt voegen door het vierkantje voor de desbetreffende Lead aan te vinken;
  3. Er licht nu een blauw balkje op met de tekst ‘Tag toewijzen’. Klik hierop;
  4. Selecteer vervolgens de tag die je toe wilt wijzen aan de geselecteerde Leads.

Et voilà. De tag is nu toegevoegd aan de geselecteerde Leads.

Het creëren van een tag
Er staan dus al een aantal tags in de applicatie. Maar het is ook mogelijk om jouw eigen tags te creëren en beheren.

1. Om een tag te creëren, selecteer je eerst de desbetreffende Leads door het vierkantje voor de Lead aan te vinken.
  2. Rechts naast de knop ‘Tag toewijzen’ vind je het toverstafje. Als je hierop klikt opent een nieuwe scherm waarin je een nieuwe tag kunt creëren en opslaan. Je kunt zoveel tags aanmaken als je zelf wilt om de Leads voor jouw team overzichtelijk te maken.

Het beheren van tags
Rechts naast het toverstafje vind je de ‘gereedschap’ knop. Met deze knop beheer je de tags. Door op deze knop te klikken krijg je een totaaloverzicht te zien van de tags die zijn aangemaakt. Het beheren van de tags is erg eenvoudig. Wanneer je een tag niet meer wilt gebruiken kan je deze makkelijk uit het overzicht verwijderen door op het prullenbakje te klikken. Indien je een tag al hebt aangemaakt, maar deze toch nog aan wilt passen of een spellingfout wilt corrigeren kan je dit gemakkelijk wijzigen via de linker actie knop. Zo kan je een combinatie van tags uitproberen totdat je een goed systeem hebt voor bijvoorbeeld je sales team.