Om in een duidelijk overzicht te zien welke Leads er zijn herkend, ga je naar de Leadinbox. Wil je dit overzicht delen of als CSV-bestand downloaden? Gebruik dan de knop ‘acties’ bovenin het scherm.

Het overzicht via email versturen

Je logt in op de applicatie van LeadExpress en ziet in het overzicht van de herkende Leads weer een aantal nieuwe, interessante Leads staan. Vanzelfsprekend wil je deze informatie delen met je collega’s van de afdeling marketing/sales. Een makkelijke en inzichtelijke manier is het versturen van het overzicht per e-mail. Om deze optie uit te voeren volg je de volgende stappen:

1. Ga naar de knop ‘acties’ bovenin het scherm en klik op ‘stuur selectie via email’
  2. Vul nu het e-mailadres en de naam in van de persoon die het overzicht in zijn of haar mailbox dient te ontvangen.
  3. Zodra de gegevens zijn ingevuld vink je aan of je de ontvanger een directe lijst wil sturen of dat je liever een CSV-bestand toevoegt aan de mail. Beide opties aanvinken is ook mogelijk.

Et voila! Je collega ontvangt het overzicht in zijn of haar mailbox en de Leads kunnen opgevolgd worden.

Download selectie als CSV-bestand

Je kunt er ook voor kiezen om het overzicht op te slaan op de computer of om het bijvoorbeeld uit te printen. Deze opties zijn mogelijk wanneer je het overzicht als CSV-bestand opslaat. Dit gaat als volgt:

1. Ga naar de knop ‘acties’;
  2.  Klik vervolgens op ‘download selectie als CSV-bestand’. Het overzicht is nu als CSV-bestand te downloaden.
  3. Ook kan je een selectie maken van een bepaalde periode, bepaalde branche en meer. Voor stap 1 en 2 hoort dan nog een andere stap, namelijk het invullen van de zoekcriteria nadat je het hokje ‘geavanceerd’ hebt aangevinkt.

Wanneer je met enige regelmaat een overzicht van (specifieke) Leads download en/of deelt met jouw collega’s, kun je op een eenvoudige en duidelijke manier het gedrag van jouw websitebezoekers blijven analyseren. Veranderingen over een lange periode worden snel opgemerkt. Denk hierbij aan toe- of afname in het aantal websitebezoekers en langere of juist kortere bezoeken op jouw website.

Heb je nog vragen? Stuur ons dan gerust een berichtje via het chat-widget venster rechtsonder.