Wat vervelend dat er geen bedrijven (meer) herkend worden op je website. Dit kan verschillende oorzaken hebben. In dit artikel worden de mogelijke oorzaken beschreven en wordt stap voor stap uitgelegd hoe je ervoor kan zorgen dat de bedrijven weer herkend worden op jouw website.

1. Het script staat niet (meer) op je website

Tijdens het aanmaken van je LeadExpress account plaats je het script op je website. Mogelijk is er iets mis gegaan tijdens het plaatsen van het script. Het script is noodzakelijk omdat LeadExpress dit gebruikt om de bedrijven te herkennen. Controleer daarom als eerst of het script nog op je website staat. Dit doe je als volgt:

1. Open de website waarvan je de bezoekers wilt herkennen in jouw browser. Dit is de website waarop je het script hebt geplaatst;
  2. Klik op je rechter muisknop en open paginabron weergeven;
  3. Gebruik de combinatie (CTRL+F) in de paginabron en zoek op LeadExpress.nl
  4. Indien je op deze zoekterm geen resultaten vindt staat het script niet meer op je website;
  5. Gelukkig is de oplossing simpel! Plaats het script opnieuw op je website.

2. Het script is incorrect

Je hebt stap 1 uitgevoerd en treft in de paginabron weergave wel een resultaat. Vergelijk in dit geval het script dan nauwkeurig met het script van je account. Het kan namelijk zijn dat er bepaalde tekens verloren zijn gegaan toen je het script destijds kopieerde en in je website plakte. Indien er inderdaad een fout in het script staat, pas dit dan aan zodat het precies overeenkomt met het script uit je LeadExpress account. Zodra het juiste script weer is geplaatst, worden de bezoekers (weer) herkent en weergegeven in de Leadinbox.

3. Het script is niet goed in Google Tag Manager geplaatst

Als je het script van LeadExpress via Google Tag Manager plaatst, zorg er dan voor dat je het script volgens deze stappen plaatst. Op deze manier wordt het script juist geplaatst en worden er zakelijke bezoekers van je website herkent en weergegeven in de Leadinbox.

4. Iets meer geduld

Ook komt het weleens voor dat LeadExpress niet direct Leads laat zien in je Leadinbox. Dit betekent niet altijd dat er iets fout is met het script. LeadExpress is een applicatie waarmee de zakelijke bezoekers op jouw website worden herkend. Wanneer je niet direct Leads terugziet in je Leadinbox kan het zijn dat jouw website nog niet veel is bezocht of door veel particulieren is bezocht. In dit geval is het dus nog een kwestie van geduld voordat de eerste zakelijke bezoekers herkent en getoond worden.

Kom je er niet uit of wil je graag meer informatie? Stuur ons gerust een berichtje via het chat-widget rechtsonder.