Iedere gebruiker wordt verzocht om een eigen profiel aan te maken. Indien je graag gegevens wilt wijzigen na het aanmaken van een profiel is dit mogelijk maar... je kunt alleen je eigen gegevens wijzigen, niet die van je collega's.

Het wijzigen van je persoonsgegevens gaat als volgt:

1. Log in met je gebruikersgegevens in LeadExpress

2. Klik rechts bovenin op jouw initialen en ga naar 'mijn profiel'
3. Wijzig de gegevens die je wilt wijzigen
4. Klik op opslaan

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie. Stuur ons gerust een berichtje via het chat-widget venster rechtsonder.