Per periode ontvang je een overzicht van de herkende Leads van je website. Bij de e-mail instellingen kan je aangeven hoe vaak je deze Leads wilt ontvangen. Tevens kan je instellen of je een e-mail wilt ontvangen van nieuwe en/of volgende Leads.

Wanneer wil je de Leads ontvangen?

Kies gemakkelijk of je de Leads onmiddelijk, dagelijk, wekelijks of maandelijks wilt ontvangen. Je ontvangt dan een overzicht met Leads via de e-mail die je sales team direct op zou kunnen volgen. Deze keus is niet permanent, je kunt voor een andere optie kiezen wanneer dit je beter uitkomt.

E-mail notificaties

Daaropvolgend kan je aangeven of je een e-mail wilt ontvangen zodra er informatie is van een nieuwe of een volgende Lead. Dit kan je aan- en uitzetten door middel van de schuif knop. Dankzij deze functie kan je direct opvolging geven aan een, voor jou, belangrijke Lead.

Heb je nog vragen? Stuur ons gerust een berichtje via het chat-widget venster rechtsonder.