Per periode ontvang je een overzicht van de herkende Leads van je website. Bij de e-mail instellingen kan je aangeven hoe vaak je deze Leads wilt ontvangen. Tevens kan je instellen of je een e-mail wilt ontvangen van nieuwe en/of volgende Leads.

Wanneer wil je de Leads ontvangen?

Kies gemakkelijk of je de Leads onmiddelijk, dagelijk, wekelijks of maandelijks wilt ontvangen. Je ontvangt dan een overzicht met Leads via de e-mail die je sales team direct op zou kunnen volgen. Deze keus is niet permanent, je kunt voor een andere optie kiezen wanneer dit je beter uitkomt.

E-mail notificaties

Daaropvolgend kan je aangeven of je een e-mail wilt ontvangen zodra er informatie is van een nieuwe of een volgende Lead. Dit kan je aan- en uitzetten door middel van de schuif knop. Dankzij deze functie kan je direct opvolging geven aan een, voor jou, belangrijke Lead.