Het kan voorkomen dat je de geïdentificeerde Leads in je Leadinbox aan het bekijken bent en tot de conclusie komt dat je sommige Leads liever uitsluit van verdere identificatie. Of dat je jezelf juist afvraagt of er ook bedrijven uit bepaalde landen jouw website bezoeken, die je op dat moment (nog) niet terugziet in de resultaten. Toevallig is er een oplossing bedacht voor dit soort vragen ;-) Wat die oplossing inhoudt, lees je in dit artikel.

Toevoegen van filters
In de applicatie, om precies te zijn bij website instellingen, heb je de mogelijkheid filters toe te voegen. Met behulp van deze filters worden bepaalde resultaten weggelaten of juist getoond. De filters waar het om gaat zijn de URL filter, de IP filter en de landen filter. Deze filters activeer je op de volgende gemakkelijke manier:

• Zodra je bent ingelogd in de applicatie, klik je rechtsboven op je initialen;
  • Dan ga je naar het kopje ‘Website instellingen’;
  • Voeg de gevraagde informatie toe bij de filter die je wilt activeren;
  • Klik vervolgens op ‘Filter toevoegen’ om je filter te activeren.

Je kunt zoveel filters toevoegen als je zelf wilt. Een filter verwijder je door op het prullenbakje achter de specifieke filter te klikken. Onderstaand de 3 filters verder toegelicht:

URL filter
Wil je een bepaalde website uitsluiten van verdere identificatie, bijvoorbeeld je eigen bedrijf? Kopieer dan de juiste URL en plak deze in de URL filter balk. Klik vervolgens op opslaan. Vanaf dat moment wordt de desbetreffende URL niet meer geïdentificeerd.

IP filter
Om een IP-adres te filteren uit de resultaten activeer je de IP filter. Dit doe je door het juiste IP-adres in te vullen. Vul daarnaast een passende, duidelijke label in, zodat je het IP-adres makkelijk herkent. Nadat je op ‘Filter toevoegen’ hebt geklikt, wordt het IP-adres uitgesloten van herkenning.

Landen filter
De landen filter is een filter waarmee je geen resultaten uitsluit, maar juist toevoegt. Standaard is deze filter ingesteld op Nederland, maar je kunt zelf nog andere landen toevoegen. Dus ben je erg benieuwd of een bepaald bedrijf jouw website bezoekt, maar zijn zij niet in Nederland gevestigd? Activeer dan de landen filter.

Heb je nog vragen? Stuur ons dan gerust een berichtje via het chat-widget venster rechts onder.