Wanneer je meer dan één website hebt, is het tevens mogelijk om van je andere website(s) de bezoekers te herkennen en informatie op te halen. Hiervoor hoef je geen tweede account aan te vragen. Je kunt namelijk eenvoudig een website toevoegen in het website overzicht.

Hoe voeg ik een nieuwe website toe?

1. Log in met je gebruikersgegevens in LeadExpress.
2. Klik rechts bovenin op jouw initialen en ga naar 'websites'.
3. Klik op website toevoegen.
4. Vul je bedrijfsnaam, de website en het telefoonnummer in.
5. Klik op opslaan.
6. Plak het trackingscript in de footer van je website.

Na het volgen van deze stappen heb je een nieuwe website toegevoegd en zodra het script is toegevoegd aan de footer van de website worden er gegevens binnen gehaald. Je kunt makkelijk aangegeven van welke website je informatie wilt inzien door in de hoofdbalk de juiste website aan te klikken.

Het verwijderen van een website is net zo makkelijk. Je hoeft alleen maar op de prullenbak knop van de website die je wilt verwijderen klikken en het trackingscript uit je footer te halen.