Je ziet je eigen bedrijf natuurlijk liever niet terug in het Lead overzicht wanneer je je eigen website bezocht hebt. Om dit te voorkomen kan je het bedrijf uitsluiten van herkenning middels het IP-adres.

Zo werkt het

1. Log in met je gebruikersgegevens in LeadExpress.
  2. Klik rechts bovenin op jouw initialen en ga naar 'website instellingen'
  3. Je komt nu in onderstaand scherm terecht.

Om je eigen bedrijf uit te sluiten van herkenning heb je de IP-filter nodig.

4. Vul een label in voor je IP-adres bijvoorbeeld "mijn bedrijf".
5. Vul vervolgens je eigen IP-adres in.
6. Klik op filter toevoegen om jouw bedrijf uit te sluiten van herkenning.

Vervolgens verschijnt de filter. Je kunt meerdere filters toevoegen en gemakkelijk weer verwijderen door op de prullenbak knop te klikken.

Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? Stuur ons team gerust een berichtje via het chat-widget venster rechtsonder.