Je wachtwoord vergeten of kwijtgeraakt? Geen probleem! Met onderstaande stappen heb je in "no time" een nieuw wachtwoord aangemaakt.

Wachtwoord vergeten...
Volg onderstaande stappen om je wachtwoord te kunnen herstellen:

• ga naar de site van LeadExpress www.leadexpress.nl
  • klik op wachtwoord vergeten?
  • vul het e-mailadres in dat je gebruikt om in te loggen in LeadExpress
  • je ontvangt binnen enkele seconden een email waarmee je je wachtwoord kan herstellen

Wachtwoord wijzigen...
Tevens is het mogelijk om je wachtwoord te vzonder dat je het wachtwoord bent vergeten of kwijtgeraakt. Volg hiervoor onderstaande stappen:

• Log in met je gebruikersgegevens in LeadExpress
  • klik rechts bovenin op jouw initialen en ga naar mijn profiel
  • klik op wachtwoord
  • Hier vul je jouw huidige wachtwoord in en twee keer het nieuwe wachtwoord.
  • Klik op opslaan!

Heb je nog vragen of wil je graag hulp bij het herstellen of wijzigen van je wachtwoord? Stuur ons gerust een berichtje via het chat-widget venster rechtsonder.