Registreren
Je hebt besloten een gratis proefperiode aan te vragen. Goede keuze! Nadat je de gratis proefperiode hebt aangevraagd ontvang je een registratiemail. In deze e-mail tref je informatie over het afronden van je aanmelding. Via een link in de e-mail kom je in het onderstaande registratiescherm terecht. Hier vul je jouw naam, e-mailadres en je wachtwoord in.

Account inrichten
Nadat het registreren is afgerond ga je jouw account inrichten. Dit gebeurd in 4 stappen:

Stap 1: de account details.
Voor het gemak gaan we er even vanuit dat je de proefperiode op jouw eigen naam aanvraagt.

• Taal: geef hier aan of je de applicatie in het Nederlands of Engels wilt gebruiken;
  • Voornaam: vul hier jouw voornaam/roepnaam in. Met deze naam wordt je binnen de applicatie aangesproken;
  • Achternaam: vul hier de achternaam in;
  • Geboortedatum: uiteraard mag je geboortedatum niet ontbreken;
  • Website: vul hier het adres van de bedrijfswebsite in;
  • Bedrijfsnaam: vul hier de bedrijfsnaam in;
  • Telefoon: vul hier jouw telefoonnummer in.

Accepteer de algemene voorwaarden & privacy policy en de verwerkersovereenkomst. Wil je alles nog een keer doorlezen voordat je deze accepteert? Klik dan op ‘lees mij’.

Stap 2: abonnement
Nu is het tijd om een abonnement te selecteren. Twijfel je nog welk abonnement je wilt gaan afsluiten? Dan is het fijn om te weten dat je niet permanent vast zit aan je keuze. Het veranderen van het abonnement doe je in de applicatie onder het kopje ‘abonnementen’. Nadat je een abonnement hebt gekozen willen we graag nog 2 dingen van je weten:

• Eigenaar van bank account: vul hier de volledige naam in van de persoon die hetabonnement gaat betalen;
  • IBAN: Vul hier het IBAN nummer van de eigenaar van het bankaccount in. Het IBAN-nummer bestaat uit: de landcode, 2 controle cijfers, bankcode en je rekeningnummer of rekeningidentificatie.

Stap 3: de installatie
Voor de installatie hebben wij een korte uitleg bijgevoegd hoe je het tracking script het beste kunt installeren op jouw website. Bovendien is het mogelijk om het script met de instructies direct door te sturen naar de persoon die verantwoordelijk is voor het plaatsen van het script binnen het bedrijf. Hiervoor hoef je alleen het e-mailadres van de verantwoordelijke in te voeren en op ‘verstuur e-mail’ te klikken.

Stap 4: een collega uitnodigen
In stap 4 is het mogelijk om je collega’s uit te nodigen, zodat zij ook gebruik kunnen maken van de applicatie. Wanneer meerdere collega’s gebruik maken van de applicatie is het makkelijk om de taken te verdelen zoals het beheren en opvolgen van de Leads en het toevoegen en beheren van campagnes, etc. Je nodigt eenvoudig meerdere collega’s uit door op ‘nieuwe regel toevoegen’ te klikken.

Vul vervolgens de website in waarop het tracking script is geplaatst. Vul daarna het
e-mail adres en de voor- en achternaam in van de collega die je wilt uitnodigen. Hij of zij krijgt vervolgens een e-mail binnen met een link waarmee een eigen account aangemaakt kan worden.

Je kunt ervoor kiezen om deze stap op een later tijdstip uit te voeren of helemaal over te slaan.

Registratie voltooid
Na het uitvoeren van deze 4 stappen is de registratie voltooid. Je komt nu in het dashboardterecht. Tijd om de herkende Leads op te volgen!

Heb je nog vragen of wil je graag hulp bij het registreren? Stuur ons gerust een berichtje via het chat-widget venster rechtsonder in het scherm.