Een makkelijke en snelle manier om kennis te maken met LeadExpress is door te starten met de proefperiode van 14 dagen. Deze proefperiode is geheel vrijblijvend, no strings attached! Tijdens de proefperiode maak je kennis met de mogelijkheden van onze software. Hierdoor ontdek je wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Start hier jouw gratis en vrijblijvende proefperiode.

Om een vliegende start te maken met LeadExpress raden we je aan optimaal gebruik te maken van de proefperiode. Hoe je dat dan doet, optimaal gebruikmaken van de proefperiode? Daar geven we in dit artikel graag antwoord op. 

1. Maak van je proefperiode een succes

Wat kan je van LeadExpress verwachten en hoe werkt de installatie?

Onboarding Help


2. Lead opvolging

Je klantenkring uitbreiden met nieuwe klanten, daar gaat het uiteindelijk om. Nadat de websitebezoekers zijn herkend, is het aan jou om te beoordelen welke Leads je wel en niet gaat opvolgen en welke Leads prioriteit hebben ten opzichte van andere Leads. Ook bepaal je zelf hoe vaak je het overzicht met Leads wilt ontvangen. Je kunt kiezen voor dagelijks, wekelijks of maandelijks. De keuzes die je hierin maakt hangen af van jullie marketingcampagne en de gestelde doelen. Meer informatie over het onderwerp ‘Lead opvolging’ lees je in dit artikel.

3. Extra support

Voor extra support kun je op onderstaande manieren contact met ons opnemen:

  • Help Center: de antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hier terug in ons online help center ;

  • E-mail: Wij helpen je graag verder. Stuur gerust een mailtje naar info@leadexpress.nl en je ontvangt op werkdagen binnen 48u een reactie;

Start hier jouw gratis en vrijblijvende proefperiode. Heb je nog vragen? Stuur ons dan gerust een berichtje via het chat widget venster rechts onder.

 


 Heeft u het antwoord gevonden?