Om bezoekers te kunnen identificeren met de LeadExpress Software is het noodzakelijk om een stukje javascript in de broncode van je website te verwerken.

Er zijn drie manieren om de tracking-code van LeadExpress op jouw website te installeren. Je kunt dit handmatig doen, middels een WordPress plug-in installeren of Google Tag Manager gebruiken.

Het handmatig installeren van LeadExpress op je website is heel eenvoudig.

1. Kopieer de tracking-code die je hebt gekregen voor jouw website van het dashboard naar het klembord.

2. Plak de code in de onderkant van de body-tag op al je pagina’s. Vlak voor de afsluitende </body> -tag.

Heb je nog vragen of kom je er niet uit? Stuur gerust een berichtje via het chat-widget venster rechtsonder.