Wanneer je het script van LeadExpress op je website installeert, wordt er direct informatie over de bezoekers van je website verzameld. Je bent dus in feite persoonsgegevens aan het verwerken. Dit zal je moeten melden in de privacy- en cookieverklaring.

Hieronder vind je richtlijnen om ervoor te zorgen dat de relatie tussen jou en het gebruik van LeadExpress in goede orde is met de GDPR (general data protection regulation). In principe kan je de tekst aan het einde van dit artikel gebruiken in je cookiebeleid.

Houd er rekening mee dat dit artikel geen algemeen juridisch advies is en dat je ervoor moet zorgen dat je gebruik van cookies op een passende manier uitgevoerd moet worden, afhankelijk van je specifieke situatie.

Wanneer je gebruik maakt van leadgeneratie, moet je:

• de geldige toestemming van je bezoekers verkrijgen om cookies in te stellen en te lezen in hun apparaten.
  • de bezoekers informeren over de cookies die je website gebruikt.
  • de geldige toestemming van je bezoekers verkrijgen (aan ons), om de Web Tracking-service te verbeteren met behulp van informatie uit de cookies die zijn ingesteld op hun apparaten; en verstrek de nodige informatie over de toestemming voor onze verwerking van persoonsgegevens.

Hoe?

A - Toestemming voor cookies en persoonlijke gegevens
Om cookies in de apparaten van bezoekers in te stellen of om persoonlijke gegevens te verwerken, is hun toestemming vereist. Dit kan worden verkregen door b.v. "Ik accepteer" -knoppen te plaatsen in een koekjesbanner.

B - Informatie over de toestemming van de cookie en toestemming voor onze verwerking van persoonlijke gegevens
De toestemming van een bezoeker voor het gebruik van cookies moet worden medegedeeld. Daarom moet je de bezoekers voorzien van een cookiebeleid in overeenstemming met de wetgeving.

Een onderdeel van het cookiebeleid is om alle cookies die op je website staan te vermelden, samen met informatie over wat ze doen en hoe lang ze zijn opgeslagen op het apparaat van de bezoeker.

Om je hierbij te helpen, adviseren wij Scrookie en kan je de onderstaande tekst als bron gebruiken voor je cookiebeleid:

Aan deze website is LeadExpress Software gekoppeld. Met de LeadExpress Software worden statistieken over herkomst en gedrag van onze doelgroepen gegenereerd. De LeadExpress Software verwerkt hiertoe IP-adressen van bezoekers. De Ip-adressen van een deel van de organisatie die deze website bezoekt, worden gekoppeld aan een database met daarin bedrijfsgegevens. Informatie over organisaties die worden geregistreerd naar aanleiding van hun bezoek aan deze website, wordt niet gedeeld met derden.