De gegevens van de bedrijven.

LeadExpress levert bedrijfsgegevens over ieder bedrijf dat op jouw website wordt herkend. Door een aantal slimme analyses kunnen we bedrijven wereldwijd herkennen. Echter ligt onze focus op het herkennen van bedrijven uit Nederland en België. 

Zodra een bedrijf wordt herkend tonen we de pagina’s waarin zij interesse hebben getoond en presenteren wij commerciële informatie zodat er contact opgenomen kan worden.

De interesses van bedrijven.

Wij tonen het aantal sessies dat een bedrijf op jouw website is geweest. Van elke sessie kun je zien op welke pagina’s ze zijn geweest en hoeveel tijd ze op deze pagina hebben besteed. Via het dashboard-overzicht van LeadExpress zie je welke pagina’s uiteindelijk de meeste interesse trokken van je potentiële klant.

Worden alle bedrijven op mijn website herkend? 

Wij gebruiken een aantal analyses om te bepalen welke bedrijven je website bezoeken. Door het koppelen van verschillende bronnen kunnen we ruim 55% van de bedrijven herkennen. Er zijn situaties waarin we bedrijven niet herkennen; denk hierbij aan bedrijven die vanuit een thuiskantoor werken of in een verzamelgebouw zitten. 


Heeft u het antwoord gevonden?