New business: naast sport is het Stefan’s grootste passie. Met name de kracht van online marketing bij het genereren van leads fascineert hem. Want hoe zorg je ervoor dat sales vaker aan de telefoon zit met prospects die je bedrijf wél al kennen?

Jarenlang hielp Stefan daarom bedrijven om met online marketing inspanningen een succes te maken van hun sales. Maar één ding frustreerde hem: alle veelbelovende website bezoekers die maar geen contactgegevens achterlieten. Website bezoekers die anoniem bleven.

Een tool die website bezoekers een gezicht geeft

Stefan ging de zoektocht naar een manier om al die anonieme IP-adressen een gezicht te geven aan. Halverwege 2015 slaagde hij erin! Samen met Glenn ontwikkelde hij de software van LeadExpress die de identiteit van anonieme website bezoekers onthult en ze verandert in bruikbare verkoopleads. Nog voordat ze zelf contact hebben opgenomen.